Salátát szerintem nem nehéz készíteni. Lényegében aprítsd fel a kedvenc zöldségeidet, és keverd el
akár gabonával, esetleg tésztával, és olajos maggal, husival vagy hallal, főtt tojással, hüvelyessel. A
zöldségféléken belül is többféle formát, textúrát választhatsz, lehet akár nyersen, fermentálva,
párolva vagy sütve. Már ezekből is látszik, hogy a variációk száma a végtelenhez közelít.
A salátafogyasztásnak az egészséges életmódban a napi rutinnak a részét kell képeznie. Hiszen azon
túl, hogy finom, ezzel tudom biztosítani azt, hogy a sokféle összetevő által sokféle tápanyaghoz, és
megfelelő szintű rosthoz jusson a szervezetem. Én naponta akár többször is eszem, az egyik kedvencem a snidlingvirágos saláta.
Ha Te is tudod, hogy több salátát kellene fogyasztanod, de valahogy ódzkodsz tőle vagy ízetlennek
tartod, akkor neked erre a klassz öntetre van szükséged.
Először is elkészítettem a pácolt, balzsamecetes lilahagymát így:
Egy befőttesüvegbe tettem az összes hozzávalót. Felhasználás előtt fél-1 órát pihentettem a hűtőben.
Pro tipp:
Ingyenes ebook
Az életmódváltásod akkor lesz sikeres, hogyha fenntartható módon lépésről lépésre építed be az új, egészséges szokásokat az életedbe.
Ha az alábbi adatok megadásával feliratkozol hírlevelünkre, hálánk jeléül küldjük az ingyenes e-bookot Neked. Ha csak az általános energiaszintedet szeretnéd növelni, a koncentrációdat javítani, vagy akár felpörgetni az immunrendszeredet, az e-bookban szereplő néhány tippel szeretnénk ehhez hozzájárulni.