Leírás
A mangó, a sárgabarack és a körte savassága kiemeli, a magok (pörkölt pisztácia, kesudió, blans pörkölt mandula, pekándió) olajossága pedig remekül felturbózza az üde, fiatal borokra jellemző, ropogós gyümölcsösséget és élénk savakat. Legyen szó sauvignon blanc-ról, sárgamuskotályról, Irsai Olivérről, vagy rajnai rizlingről, a pörkölés adta ropogósság tökéletes harmóniát fog alkotni ezekkel a szinte harapható borokkal.
Fontos! A legnagyobb gondosságunk ellenére is előfordulhat a termékben mag vagy magtöret, ill. héjdarab.
Összetevők: aszalt sárgabarack (aszalt sárgabarack, antioxidáns: kén-dioxid), kesudió, mandula, aszalt mangó, pekándió, pisztácia
Allergének vastagon szedve.
Átlagos tápérték / Nutrition facts |
per 100 g |
---|---|
Energia / Energy | 1882 kJ / 457 kcal |
Zsír / Fat | 29 g |
– amelyből telített / saturated | 4 g |
Szénhidrát / Carbohydrates | 34 g |
– amelyből cukrok / sugars | 24 g |
Fehérje / Protein | 13 g |
Só / Salt | 0 g |
Piskor Fanni szőlész-borász mérnök, okleveles nemzetközi borszakértő segítségével 5 különböző ízkombinációt állítottunk össze közel 50 féle válogatott, prémium alapanyagból, megannyi variáció kipróbálása után. Hisszük, hogy a 5 egyedi tervezésű boros magkeverékünkkel a legtökéletesebb élményt tudjuk Neked nyújtani, bármelyiket is választod a világban fellelhető 5 tipikus borstílusból.
Helga –
Egy jó bor mellé, tökéletes nasi
Kovács Tímea –
Kedves Helga,
Örülünk, hogy ízlett. 🙂