Leírás
Szafi Free Ötszörös édesítő hatású kókuszvirág cukor steviával 300 g
Kókuszvirágcukor és szteviol glikozid alapú asztali édesítőszer
Összetevők: Kókuszvirágcukor (98%), édesítőszer (sztéviából származó szteviol-glikozidok /E960a/)
Nem tartalmaz cukoralkoholt, nem hashajtó hatású, így az erre érzékenyek is fogyaszthatják. Paleo és vegán életmódba is beépíthető.
Ötször kevesebb kell az ételekbe, italokba, mint a kristálycukorból, így 5-ször kevesebb az étel -édesítésből származó- hozzáadott szénhidráttartalma, ezáltal a szénhidrát-csökkentett életmódot követők számára is ajánljuk.
Kókusz Virágcukor Steviával: Az Egészséges Édesítés Kombinációja
Egészséges élelmiszereket kínáló webáruházunkban a kókuszvirágcukor és a stevia tökéletes harmóniáját kínáljuk édesítőinkben. A kókuszvirágcukor természetes édesítőszer, amely alacsony glikémiás indexszel rendelkezik, és kiváló ízt kölcsönöz ételeinek. A stevia pedig rendkívül édes, kalóriaszegény alternatíva, amely tovább fokozza az édesítőink természetességét. Fedezze fel a kókusz virágcukor és stevia kombinációja által kínált egészséges édesítést!
Egészséges Életmód Támogatása
A kókuszvirágcukor és stevia együttes használata számos jótékony hatással jár az egészséges életmódra. A kókuszvirágcukorban található ásványi anyagok, például vas és cink, hozzájárulnak a szervezet optimális működéséhez. A stevia pedig rendkívül édes íze mellett nem tartalmaz kalóriát, így ideális választás a cukorral való helyettesítéshez, segítve ezzel a testsúlykontrollt és a vércukorszint szabályozását.
Egyszerű és Kreatív Ízvilág
A kókuszvirágcukor steviával könnyen illeszthető mindennapi étrendjébe, és sokoldalúan felhasználható konyhájában. Készítsen vele ízletes süteményeket, italokat, vagy adjon egy kis édességet reggelijéhez. Az elkészítési módjuk rendkívül egyszerű, és az eredeti receptek könnyen módosíthatók az egészségesebb alternatívák felhasználásával. Fedezze fel webáruházunk kínálatát, és válassza az egészséges életmódot támogató kókuszvirágcukor steviával édesítőinket!Fogyasztható meleg italokban elkeverve, például kávéba, kakaóba, teába. Meleg folyadékban nagyon könnyen oldódik. Sütéshez, főzéshez is tökéletesen használható.
Helyettesíthető vele az eritrit, poreritrit, és a „negyedannyi” típusú édesítőszerek is. Általános szabály, hogy amennyivel kevesebb édesítő kell így a receptbe, annyival több folyadékot fog igényelni.
A sütési hőfok általában így 10 fokkal magasabb.
Instant kakaópor is készíthető belőle, amennyiben 1 teáskanál ötszörös édesítőt és egy csapott teáskanál kakaóport elkeverünk. A kakaópor fahéjjal is helyettesíthető.
Átlagos tápérték | 100g termékben |
Energia | 1577 kJ / 377 kcal |
Zsír | 0 g |
|
0 g |
Szénhidrát | 91 g |
|
85 g |
Rost | 1,7 g |
Fehérje | 1,9 g |
Só | 0,40 g |
A termék glutént, tojást, tejet, szezámmagot és szóját is feldolgozó bérgyártónk üzemében készült.
Fontos információ: mivel a termék nem tartalmaz csomósodásgátló szert, kisebb csomók előfordulhatnak, melyek meleg folyadékban könnyen feloldódnak.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen.
Kiszerelés: 300 g
Próbáld ki az alábbi recepteket, amiket a Szafi Kókuszvirág cukorral édesítettünk:
Értékelések
Még nincsenek értékelések.